LET THE SPIRIT COME THROUGH

Vi vandrer af ukendte stier ind i et eventyr som åbnes i Katharlandet i de franske Pyrenæer.

Her finder man en sjælden kombination af stilhed, fantastiske landskaber og energier, der åbner til indsigter, erkendelser og positive forandringer.

Netop derfor er det nu 11. gang Johnny Vasant inviterer på en rejse til dette område – i denne bevidsthed og af disse stier – både indre som ydre. 

Det er 8 intense dage, hvor hver dag er en rejse med helt egne temaer og opdagelser. 

Der vandres i meditativ stilhed og med en nærværende bevisthed på egne processer – med opmærksomheden rettet udforskende på egne potentialer og muligheder.

Hver dag åbnes med morgenmeditativt samvær, hvor den indre centrering og åbninger til dagens udforskninger og eventyrligheder skabes. 

Disse morgener er helt specielle – en måde at skabe sit eget indre refugium på – sit helt eget rum for indre healing og erkendelse.

Denne rutine bliver stærkere, dybere og endnu mere forandrende for hver eneste dag vi sammen går ind i dette rum. Det er her frøene til dagen og fremtiden skabes…

Denne rejse er for dig som har lyst til at bevæge sig udforskende i egen komfortzone og opleve og udforske derfra. Men det er også for dig der er villig og har lyst til at udforske det udfordrende – til at bevæge sig i såvel udviklings- som udfordringszonen. Det er for dig der godt ved at man skal være villig til at give slip på tillærte vaner og ideer for at kunne tage imod det nye og det der er større og som hører din fremtid til.

Rejsen handler ikke om at begrænse livet men at få øje på dit livs uendelige rigdom og blive i stand til at udnytte dette på alle områder.

Når lynet og torden brager en mørk nat, så handler det ikke om at blive bange for lyset eller studere fænomenet, men om at være til stede og bruge lyset til at finde vej…for den vågne vil alt blotlægges.            

Johnny Vasant er yderst kompetent til at lede og guide igennem såvel de ydre som indre landskaber. Du vil opleve at blive mødt såvel anerkendende og bekræftende som udfordrende og med en tvist at positiv provokation. Det er igennem din villighed til at lade dig udfordre, provokere at du kan få øje på dine nye muligheder og potentialer.

Det er denne rejses invitation til dig.