NÆRENDE OPLEVELSER

På stilhedsvandringen forenes stilhed, sanselighed, bevidst nærvær og nydelse. Billedligt talt vandres der på egne indre stier og netop igennem denne opmærksomhed bliver det muligt at finde ind til disse.                                                               

Her opdager du nye muligheder, her lander du i nuet og her kan du give slip på det der ikke længere tjener og bidrager til dit liv – her kan du træde ind på stier og veje,  der leder til din  fremtid.

Dagene og processen er skabt for at du kan åbne dit sind til og i nuet og dermed lande dybt forankret i din krop og intuition. Igennem processen vil du opleve, hvordan du gradvist begynder at lytte endnu mere nærværende til dig selv – forstår dine indre signaler bedre og tydeligere.

REN BALSAM FOR SJÆLEN

På samme må som alt åbenbares når disen opløses i de bjerge der vandres i, bliver du også klarere og tydeligere for dig selv og får mulighed for at give slip på stress, forvirringer og frustrationer.

På Stllhedsvandringerne deltager der højst mellem 8 til 12 personer og det betyder, at du kan forvente en nær og sammenhængende proces, hvor der er tid til at absorbere det oplevede – på såvel indre som ydre planer.

Processen består af nøje afstemte elementer som Meditationer,  Stilhedsvandringer i betagende natur samt forskellige former for teknikker og øvelser der giver ro, fordybelse og velbehag.

En oplevelse man skal unde sig selv – også flere gange i livet !